Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Οσκαρ 2011: Η Hathaway άλλαξε… 8 φορές!

http://img.protothema.gr/ADF2EDEF5CD73B3603F9F0287CC61D09.jpgΤο να παρουσιάσει τα Oscar πρέπει να ήταν η πιο σημαντική στιγμή της Anne Hathaway μέχρι σήμερα. Γι’ αυτό αποφάσισε να την τιμήσει, αλλάζοντας κατά την διάρκεια της βραδιάς, ούτε μια, ούτε δυο αλλά 8 φορές!

Η 28χρονη Hathaway προσήλθε στο Kodak Theatre με μια εντυπωσιακή μακριά κόκκινη τουαλέτα δια χειρός Valentino, ο οποίος μάλιστα την συνόδευε στην τελετή σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι το απρόοπτο. «Έχω μια βελόνα και κλωστή μαζί μου μήπως συμβεί κάτι» είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής στην Daily Mail.


Ανοίγοντας την τελετή φορούσε ένα κρεμ στράπλες φόρεμα του οίκου Givenchy Haute Couture σχεδιασμένο από τον Riccardo Tisci, ενώ στη συνέχεια πέρασε σε μια άκρως αστεία αμφίεση, αφού φόρεσε ένα κουστούμι του Lanvin, δίπλα από τον συμπαρουσιαστή της που φορούσε ένα ροζ φόρεμα.


Oscar de la Renta Giorgio Armani   Vivian Westwood

Η όμορφη ηθοποιός συνέχισε με μια τουαλέτα της Vivian Westwood στολισμένη με ταφτά, δαντέλα και ραμμένες πούλιες. Μάλιστα, το συγκεκριμένο φόρεμα σχεδιάστηκε ειδικά για την Hathaway στο Λονδίνο.

Oscar de la Renta ήταν το επόμενο φόρεμα της ηθοποιού, σε αποχρώσεις του ασημί και του γκρίζου, το οποίο συνδύασε με κοσμήματα από το Tiffany και γόβες Jimmy Choo. Έπειτα πέρασε σε ένα μεταξωτό φόρεμα του
Versace.


Givenchy Haute Couture by Riccardo Tisci                           Tom Ford

Και Giorgio Armani Privé φόρεσε η Hathaway, ένα σατέν φόρεμα στο χρώμα του ζαφειριού. Τέλος, η βραδιά έκλεισε με ένα κομψό γκρίζο φόρεμα του Tom Ford που έδειχνε την ηθοποιό πιο όμορφη από ποτέ.

Versace

http://www.protothema.gr/life-style/Hollywood/article/?aid=108565

Δεν υπάρχουν σχόλια: