Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Αυτοκόλλητα νύχια Blixz μαζί με βερνίκι!!!

Το καλοκαίρι ακόμα δεν τελείωσε!Τα άκρα των ποδιών μας πρέπει να είναι περιποιημένα και να δείχνουν μοναδικά,ίσως και ακόμη πιο.....αστραφτερά!!Θα σας δείξω μία τεχνική χρησιμοποιώντας τα κλασικά γυαλιστερά Blixz στα οποία θα προσθέσω από πάνω βερνίκι σε άλλη απόχρωση ούτως ώστε  να πετύχω ένα εντελώς μοναδικό αποτέλεσμα!

Α)Ξεκινώ χρησιμοποιώντας το Blixz No0015 σε αποχρώση μπλε-ασημί!!
-Θερμαίνω το αυτοκόλλητο με το σεσουάρ μαλλιών και το κολλάω στο νύχι προσεκτικά,πατώντας καλά τις άκρες ώστε να μην κάνει ζάρες και να εφαρμόσει τέλεια επάνω στο νύχι.



















-Αυτό που θα περισσέψει το κόβω με ένα ψαλιδάκι και το ξανά κολλάω στη θήκη του γιατί θα το χρειαστώ αργότερα.Πιέζω το περίσσιο αυτοκόλλητο και λιμάρω ώστε να κοπεί στις άκρες.
 












Συγχωρέστε με που φαίνεται η πληγή στην άκρη του νυχιού αλλά δυστυχώς μία παρωνυχίδα που τράβηξα απότομα είχε αυτό το αποτέλεσμα!!!









-Για τα υπόλοιπα νύχια μπορώ να χρησιμοποιήσω λίγο και από το κομμάτι που φύλαξα πριν κόβοντας το στο μέγεθος που ταιριάζει όπως δείχνω στην εικόνα.















-Το κολλάω,πιέζω,λιμάρω και συνεχίζω έτσι και με τα πιο μικρά νύχια.






















 -Το τελικό αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι!!!



Β)Τώρα θα μεταμορφώσω το Blixz παίζοντας με τους συνδυασμούς των βερνικιών για ακόμη πιο extreme αποτέλεσμα.

-Για αυτή την τεχνική καλό θα είναι να χρησιμοποιείτε βερνίκια "υπογραμμιστές" με λεπτό πινελάκι.

-Εγώ διάλεξα σε μπλε για να σπάσω λίγο την γυαλάδα του ασημί.

 
-Κάνω γραμμές πάνω στο ασημί για να μειώσω την ένταση του.









-Μπορώ να χρησιμοποιήσω και κόκκινο,ώστε να πετύχω τριχρωμία...















-Αν δεν μου πετύχει κανένα πρόβλημα!Ποτίζω μια βατονέτα με ασετόν και απαλά σβήνω το βερνίκι ενώ το Blixz δε θα πάθει απολύτως τίποτα!!















-Και με μώβ η ότι άλλο χρώμα μου αρέσει για να συνδιάσω με το ντύσιμό μου!

Καλή επιτυχία!!


2 σχόλια:

cibus♥I είπε...

Τέλειο tutorial! Τhanks!!! Που μπορούμε να βρούμε Blixz; Πόσο κοστίζουν αλήθεια;

Sou Paei είπε...

Τα Blixz θα τα βρεις σε καταστήματα καλλυντικών και καταστήματα με είδη κομμωτηρίου που συνήθως έχουν εξειδικευμένα προϊόντα και για νύχια!! Κοστίζουν γύρω στα 10 Ευρώ.
Παρόμοια nail patch υπάρχουν και στα sephora,τα οποία έχω δοκιμάσει και διατηρούνται επίσης πολύ καιρό!! Η τιμή τους είναι περίπου 8 ευρώ.(http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P292310#moreInfo)
Επίσης μεγάλη ποικιλία σε σχέδια έχει και η μάρκα "trendy color cosmetics",τα οποία ίσως να αντέξουν λιγότερες μέρες, κοστίζουν όμως και φθηνότερα και είναι πολύ πιο εύκολα στην εφαρμογή!(http://www.color-cosmetics.gr/E-shop/details.php?category_id=5-3&product_id=301)
Ότι και αν επιλέξεις εύχομαι καλή επιτυχία!!!